Dag van de Haagse Geschiedenis

Poster Dag van de Haagse Geschiedenis

Dag van de Haagse Geschiedenis
zaterdag 8 april 2017
Plein Den Haag van 11.00 – 16.00 uur

dagvandehaagsegeschiedenis.nl
gratis toegang

Dol op Den Haag

Kom naar de Dag van de Haagse Geschiedenis op het Plein en deel je dol op Den Haag gevoel. Haal op het Plein kaartjes voor lezingen, stadswandelingen, boottochten, bus- en tramritten en andere leuke activiteiten.

De afdeling Monumentenzorg biedt een ritje aan met een Hop-on-Hop-off Bus.

Maak een mooie bustour door Den Haag met een gids! De bus rijdt langs verschillende juweeltjes. U kunt in en uitstappen bij de haltes naar keuze. Kom voor de routekaart met de haltes langs bij onze stand!

Ook kunt u bij onze kraam een doktersrecept verkrijgen: Heilzame plekken voor Haagse Gekken.

Bushalte Hofweg 1 - voor Dudok (kaarten bij kraam Monumentenzorg) | 11:30 | 13:00 | 14:30 | U kunt in- en uitstappen bij welke halte u wilt! | gratis

Startlocatie: Bushalte Hofweg 1 - voor Dudok (kaarten bij kraam Monumentenzorg).

Duur van de activiteit: 60 minuten.
Maximum aantal deelnemers: 36.

Ga voor het volledige programma naar de website: www.dagvandehaagsegeschiedenis.nl

Let op: Als je mee wilt doen moet je altijd eerst een ticket halen op het Plein.

35 deelnemers en meer dan 70 activiteiten!
Iedere instelling organiseert zijn eigen activiteiten en expedities. Dit kan van alles zijn; exclusieve kijkjes ‘achter de schermen’ zoals een rondleiding door het gekkenhuis van het Haags Gemeentearchief, toegang tot monumenten of andere gebouwen die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek, stadswandelingen, spoorzoeken, fietstochten, boottochten, demonstraties, workshops, kinderactiviteiten, lezingen, quizzen, muziek, acts en ga zo maar verder. Alle activiteiten hebben uiteraard een verbinding met de geschiedenis van Den Haag. Op het Plein is van alles te doen voor kinderen én voor volwassenen. De activiteiten op het Plein zijn gratis, voor expedities worden soms kleine vergoedingen gevraagd.